Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa mukaan luomaan suomalaista TURVA-toimintaa !

 

Suomen Radioturva ry:n (SRT) perusti vuonna 2012 joukko pitkään turvallisuusviestinnässä mukana olleita radioamatöörejä. Yhdistyksen tarkoituksena on radioamatöörien ja muiden viestitystoiminnasta kiinnostuneiden kriisiviestintävalmiuksien edistäminen Suomessa. Yhdistys on vasta alkutaipaleellaan ja tulemalla jäseneksi voit olla aktiivisesti mukana kehittämässä TURVA-toimintaa!

 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys muun muassa avustaa ja neuvoo kriisiviestintään liittyvissä asioissa, edistää kotimaisia ja kansainvälisiä radioamatöörien kriisiviestintäkäytäntöjä sekä tekee yhteistyötä viranomaisten, Suomen Radioamatööriliitto ry:n (SRAL) ja International Amateur Radio Unionin (IARU) kanssa.

 

SRT on Suomen Radioamatööriliiton jäsenkerho, turvallisuusviestiliikenteen toimialayhdistys. Liitossa toimialaa seuraa edelleen liiton hallituksen apuna Turvallisuusviestiliikenteen toimikunta.

 

Yhdistys on valtakunnallinen, mutta käytännön toiminnan tulee olla paikallista. TURVA-kriisiviestitysharjoituksissa ja keskusteluissa viranomaisten kanssa olemme oppineet, että vain paikallisesti organisoituneet sitoutuneet tiimit, jotka hiovat toimintatapojaan ja ylläpitävät valmiuttaan, voivat olla avuksi yhteiskuntaa kohtaavan poikkeustilanteen sattuessa. Valtakunnallisesti SRT ry yhdistää voimavaramme siten, että arvokas TURVA-toimintamme näkyy yhtenäisenä ulospäin. Yhdistyksemme tavoite on myös edesauttaa viestijärjestelmämme teknistä kehittymistä ja sen toimimista saumattomasti yhteen koko valtakunnan alueella.

Suomen Radioturva ry hallitus vuodelle 2018:

Puheenjohtaja:    Juhani Salonen, Taalintehdas
Jäsenet:                Jyri Putkonen OH7JP, Helsinki
                              Matti Pyykkönen OH3EGY, Riihimäki
                              Juha Hartikka OH7HJ, Liperi
                              Kari Salminen OH3BJL, Tampere

 

Tietoa Suomen Radioturvasta ja TURVA-toiminnasta tulee tämän kotisivun lisäksi myös sosiaalisen median kanaville, kunhan joku yhdistyksen jasenistä tietoa sinne laittaa:

Sähköposti:    info@radioturva.fi

Twitter:           @radioTURVA

Facebook:       Radioturva

YouTube