Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa mukaan luomaan suomalaista TURVA-toimintaa !

 

Suomen Radioturva ry:n (SRT) perusti vuonna 2012 joukko pitkään turvallisuusviestinnässä mukana olleita radioamatöörejä. Yhdistyksen tarkoituksena on radioamatöörien ja muiden viestitystoiminnasta kiinnostuneiden kriisiviestitysvalmiuksien edistäminen Suomessa. Tulemalla jäseneksi voit olla aktiivisesti mukana kehittämässä TURVA-toimintaa!

 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys muun muassa avustaa ja neuvoo kriisiviestintään liittyvissä asioissa, edistää kotimaisia ja kansainvälisiä radioamatöörien kriisiviestintäkäytäntöjä sekä tekee yhteistyötä viranomaisten, Suomen Radioamatööriliitto ry:n (SRAL) ja International Amateur Radio Unionin (IARU) kanssa.

 

SRT on Suomen Radioamatööriliiton jäsenkerho, turvallisuusviestiliikenteen toimialayhdistys. Liitossa toimialaa seuraa edelleen liiton hallituksen apuna Valmiustoimikunta.

 

Yhdistys on valtakunnallinen, mutta käytännön toiminnan tulee olla paikallista. TURVA-kriisiviestitysharjoituksissa ja keskusteluissa viranomaisten kanssa olemme oppineet, että vain paikallisesti organisoituneet sitoutuneet tiimit, jotka hiovat toimintatapojaan ja ylläpitävät valmiuttaan, voivat olla avuksi yhteiskuntaa kohtaavan poikkeustilanteen sattuessa. Valtakunnallisesti SRT ry yhdistää voimavaramme siten, että arvokas TURVA-toimintamme näkyy yhtenäisenä ulospäin. Yhdistyksemme tavoite on myös edesauttaa vapaaehtoisten kansalaisten ja kansalaisjärjestöjen viestijärjestelmän teknistä kehittymistä ja sen toimimista saumattomasti yhteen koko valtakunnan alueella.

Suomen Radioturva ry hallitus vuodelle 2018:

Puheenjohtaja:    Juhani Salonen, Taalintehdas
Sihteeri:               Kari Salminen OH3BJL, Tampere

Jäsenet:                Seppo Koistinen OH1EKU, Pöytyä

                              Timo Järvi OH3LMG, Tampere
                              Juha Hartikka OH7HJ, Liperi

 

Tietoa Suomen Radioturvasta ja TURVA-toiminnasta tulee tämän kotisivun lisäksi myös sosiaalisen median kanaville:

Sähköposti:   

Twitter:           @radioTURVA

Facebook:       Radioturva